top of page

De 10 lækreste vandområder i København


På Falster er der massere af natur og vandområder. Da jeg flyttede til København, frygtede jeg, at det ville være en by af beton og glas. Gråt, kedeligt og et par træer som det tætteste på en reel naturoplevelse. Jeg havde forestillet mig, at jeg i ny og næ måtte flygte tilbage til mine mere landlige rødder for at kunne opleve naturskønne farver og befrielse for byens tyngde.

Heldigvis har København massere af lækre vandområder, som jeg nu i mange år glædeligt har benyttet mig af.

Her kommer mine 10 yndlingssteder med vandudsigt: 

  1. Amager strandpark

  2. Søen ved Fælledparken

  3. Frederiksberg have

  4. Charlottenlund fort

  5. Kildevældssøen

  6. Kastellet

  7. Svanemøllen strand

  8. Oceankaj til smukke solopgang

  9. Skovshoved havn

  10. Nordhavn 

*  Lækre steder at gå en tur *  Lækre områder til fisketureDen lækreste vinterbaderforening

Hvis du har nogle lækre vandområder i København og omegn, som jeg ikke har med på min liste, så skriv dem gerne i kommentarfeltet. Jeg vil elske at udforske endnu flere vandområder i det Københavnske. :-)

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page