top of page

Et nyt semester starter...


Efter en lang og dejlig sommerferie er det tid til igen at vende næsen imod normal hverdag med studiebøger og rutiner. Lidt anderledes end de tidligere semestre er der dog i vente.

Jeg skal dette semester i den grad få udfordret mig selv på selvdiciplin og kreativitet. Hele semestret bliver bag en computerskærm, hvor jeg skal knokle på min kandidatspeciale og en videnskabelig artikel, som forhåbentlig kan publiceres. Men det er helt nyt for mig, og jeg er spændt på hvad det næste halve år kommer til at byde på.

Kan jeg finde ud af det? Er det for stor en mundfuld? Bliver jeg til grin? Vil jeg fejle? Er jeg på alt for dybt vand denne gang?

Det er en frygt der sidder i mig. Den evige frygtt for ikke at være god nok. At være dygtig nok. En konstant følgesvend gennem hele min skolegang, som nu her igen ved udsigt til nye og anderledes udfordringer banker sig på. Men det er okay, så længe jeg kan gå min frygt i møde. For det plejer at gå godt. Det er kun mig selv der er kritisk - alt for selvkritisk. Og jeg arbejder på en balance. For til en hvis udstrækning kan min frygt være et drive for at præstere og f


or at lægge det ekstra arbejde på dage uden motivation. Dog skal jeg selvfølgelig heller ikke kun være styret af frygt. Så ender den med at sluge al min energi. Det går ikke.

Derfor har jeg også kastet mig ud i det og fortæller mig selv, at alt nok skal gå godt. Det er bare begyndelsen, som kan virke uoverskuelig og voldsom. Men om en måneds tid, når jeg har læst mig mere ind i stoffet, så ser det hele nok mindre faretruende ud. Jeg har heldigvis en sød vejleder og gode folk omkring til at give støtte og fastholde mit gå-på-mod. Jeg er klar til at imødegå de kommende udfordringer det næste halve år byder på. For mon ikke det bliver en spændende process, selvom der nok også kommer dage, hvor jeg får lyst til at kaste det hele fra mig. Det siges det i hvert fald med sådan perioder med større opgaveskrivninger. Men de dage tager jeg også gerne med. Det handler alt sammen om balance.

Ønsk mig held og lykke og gerne en smule medvind med på vejen! 

Husk du er god nok! Det handler om at motivere og give sig selv komplimenter i mindst lige så stor stil, som man gør sine venner og familie. Man kan mere end man tror, og hvad man ikke kan lige nu kan heldigvis læres. Så det er bare om at hænge i og passe på dig selv. 


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page