top of page

Jeg har fanget min første fisk!


Jeg er så stolt og kan næsten ikke få armene ned. Det lykkedes mig at få en torsk på krogen og endda også at få den hevet i land. Wow!

Det var egentlig pudsigt, fordi jeg i sjov sagde til manden idet at jeg kastede linen ud, at han kunne få sin stang igen efter mit kast. Jeg jokede med at jeg ville fange en fisk på det kast alligevel. Det blev sagt for at være kæk -  jeg havde godt nok ikke regnet med at jeg faktisk ville fange noget!


Øjeblikket lige inden man opdager, at en fisk er på krogen er rimelig spændende. Der kommer et lille hug i stangen og man forledes til at tro, at man igen igen har fanget tang eller er stødt på bunden. Snoren hives lidt ind og så kan modstanden pludselig mærkes og så starter kampen om at få fisken på land.

Fiskene kan nemlig godt kæmpe en hel del og prøve at svømme den anden vej af flere omgange. Et godt tip er derfor at lade den få lidt line at svømme væk på for at trække den ind igen. Det gøres af flere omgange indtil fisken er udtrættet og nemmere kan hives ind.

Min første fisk kæmpede en brav kamp og det gjorde mig endnu mere stolt af at rent faktisk at have fanget den. I forsøget på at få den hevet ind på land kunne den nemlig lige så godt været røget af krogen. Jeg har mange gange set manden hive fisk op af vandet og har også haft hjulpet til med at få dem i nettet, men denne gang var det ham, der var sød at hjælpe mig med nettet. For det lykkedes og jeg er ufattelig stolt (som det vidst også tydligt ses på ovenstående billede)!


Fisken var 50 cm. Stor nok til at vi måtte tage den med hjem, men vi besluttede alligevel at kaste den ud igen efter at jeg havde fået et billede med den. Hvilken herlig oplevelse.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle